هشتمین همایش رؤسا و کارشناسان ادارات علم سنجی دانشگاه های علوم پزشکی

هشتمین همایش رؤسا و کارشناسان ادارات علم سنجی

۲۲ دی ۱۳۹۷ | ۰۹:۰۱ کد : ۱۷۰۹ اخبار علم سنجی
تعداد بازدید:۴۱۱
هشتمین همایش رؤسا و کارشناسان ادارات علم­سنجی دانشگاه ­های علوم پزشکی کشور روز دوشنبه ۱۷ دی­ماه ۱۳۹۷ با حضور قائم مقام محترم معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سخنرانی جناب آقای دکتر کبیری رئیس محترم مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افتتاح گردید. در این همایش یک روزه رؤسا و کارشناسان ادارات علم­سنجی دانشگاه­های علوم پزشکی کشور ضمن آشنایی با شاخص­ها و خصوصیات جدید سامانه علم­سنجی با تازه­های علم سنجی در جهان آشنا شدند. تشریح وظایف ادارات علم­سنجی در خصوص توسعه سامانه علم سنجی اعضای هیات علمی و سامانه مجلات نامعتبر و شیوه پایش برنامه عملیاتی در سال ۱۳۹۷ در حوزه علم­سنجی و مستندات لازم از دیگر موارد مطرح در این همایش بود. هشتمین همایش رؤسا و کارشناسان ادارات علم ­سنجی دانشگاه­ های علوم پزشکی کشور با مراسم تقدیر از کارشناسان علم­سنجی نمونه دانشگاه­های علوم پزشکی کشور خاتمه یافت.

نظر شما :