دسترسی به متن کامل مقالات از پایگاه اطلاعاتی Web of Scienceبا نصب افزونه Kopernio

۲۴ شهریور ۱۳۹۸ | ۰۰:۰۰ کد : ۲۴۴۷ اخبار علم سنجی
تعداد بازدید:۴۵۰

با کلیک روی تب Kopernio در پایگاه اطلاعاتیof science  Web و اضافه نمودن  این افزونه به مرورگر، می توانید به راحتی و تنها با یک کلیک، به متن کامل مقالات از سایت هایی همچون پاب مد، گوگل اسکولار و بیست هزار سایت علمی دیگر همچون Direct Science و JSTOR و Springer، دسترسی داشته باشید. این افزونه هنگام جستجو و مرور اطلاعات، بهترین فایل PDF موجود از مقالات علمی را فورا پیدا کرده و با این کار در وقت پژوهشگران صرفه جویی می نماید.

برای استفاده از امکانات این افزونه کافیست تا هر شخصی با هر نوع ایمیلی (آکادمیک یا غیر آکادمیک) با وارد شدن به پایگاه "وب او ساینس" و کلیک روی افزونه Kopernio در سایت «کوپرنیو» ثبت نام نموده و نام دانشگاه یا سازمانی که در آن مشغول به تحصیل یا فعالیت است را ذکر نماید، تا به همه پایگاه های اطلاعاتی دسترس پذیر و کلیه سرورهای پیش از چاپ (Pre-print Servers) در یک صفحه اینترنتی واحد دسترسی داشته باشد. از دیگر امکانات این افزونه استفاده از آن در هر زمان و مکان است. بنابراین می توانید کتابخانه دانشگاهی خود را در هر جایی که می روید به همراه داشته باشید چون نیازی به استفاده از VPN  نیست. علاوه بر امکانات مذکور، کلیه فایلهای دانلود شده توسط شما در فضای ابری به نام Locker ذخیره می شود.

نظر شما :